F1 - ÚJRA AUTÓBA ÜL TATIANA CALDERÓN

dcd1826oc89.jpg

A GP3-ban versenyző és a Sauber tesztpilótai pozícióját betöltő Calderón a hétvégén Fioranóban viszi pályára a svájci csapat 2013-as versenygépét.

Nem olyan régen még Mexikóban, egy filmes nap keretein belül próbálhatta ki a Sauber idei autóját Tatiana Calderón, aki amellett, hogy a svájci gárda kötelékében áll tesztpilótaként, a GP3-ban versenyez. Azonban a kolumbiai pilótahölgy számára hamarosan újabb lehetőség adatik, aminek keretein belül a 2013-as Sauber-Ferrarit tesztelheti a fioranói aszfaltcsíkon – a csapat hivatalos kommunikációja szerint az újabb bevetés Calderón tanulási folyamatát és fejlődését lesz hivatott szolgálni.

„Nagyszerű, hogy újra bepattanhatok egy Forma-1-es autó volánja mögé azok után, hogy korábban már megejtettem a debütálásomat. A következő lépés pedig még inkább különleges lesz, mivel két teljes napot fogok tesztelni a Sauber C32-vel. Izgalmas, hogy újabb tapasztalatokra tehetek szert, ezáltal még többet megtudva a versenyautókról. Már várom, hogy folytassuk a munkát, a fejlődést és a javulást a csapattal” – kommentálta a hírt Calderón.

„Örülünk annak, hogy Tatiana Calderón kétnapos tesztet teljesíthet Fioranóban. Odaadásával, koncentráltságával és képességeivel már lenyűgözte a csapatot a korábbi promóciós eseményen. Meggyőződésünk, hogy Tatianában megvan minden ahhoz, hogy a legmagasabb szinten vezethessen, és már várjuk, hogy láthassuk, ahogyan tovább fejlődik és még több tapasztalatra tesz szert a soron következő gyakorlás folyamán” – tette hozzá a Sauber-csapatfőnök, Frédéric Vasseur.

Fotó: sauberf1team.com

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1814374921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása