WTCR - SAJTÓHÍR: MEGVANNAK A 2019-ES AUDI-PILÓTÁK

img_8547_1.jpg

Sajtóértesülések szerint marad a Team WRT és a Comtoyou Racing 2019-re is a Túraautó Világkupában, változatlan pilótafelállásokkal.

Jövőre is maradnak a WTCR-ben az Audi által támogatott alakulatok, a Team WRT és a Comtoyou Racing – számolt be a hírről az Autosport. Az Audi Sport Lukoil Team WRT – ami 2019-ben már a DTM-ben is érintett lesz, privát audis csapatként – idáig négy győzelmet szerzett 2018-ban: Jean-Karl Vernay Marokkóban, Hollandiában és Wuhanban nyert, Gordon Shedden pedig a kínai utcai pályán győzedelmeskedett.

A brit szakoldal szerint érintetlen marad a Vernay - Shedden páros, ahogyan a Comtoyou Racing csapatában sem várható változás, azaz jövőre is Frédéric Vervisch, Nathanaël Berthon, Denis Dupont és az ex-zengős Aurélien Panis alkotják majd a belga istálló pilótafelállását.

A hat audis közül jelenleg Vernay áll a legjobban az összetettben: ötödik a francia, de nem kis meglepetésre – a három győzelme ellenére – mindössze három pozícióval és 13 ponttal előzi meg a németországi hétvége kifejezetten kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Vervisch-t; kettejük párharca Makaó utcáin dől majd el a hétvégén.

Fotó: Landek Norbert / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2614369481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása