F1 - VETTEL KÖRREKORDDAL VERTE MEG HAMILTONT AZ IDŐMÉRŐ ELŐTT
Forma-1 2018: Brazil Nagydíj - 3. szabadedzés

drpmi8lx4aakbvy.jpgAzok után, hogy a pénteki szabadedzések egy Red Bull- és egy Mercedes-elsőséget hozott, a szombati nap Sebastian Vettel edzésgyőzelmével indult Sao Paulóban.

Megdőlt az interlagosi körrekord a harmadik szabadedzésen, amin Sebastian Vettel az 1:07.948-as idejével több mint két tizedet adott a Mercedes világbajnoki címvédőjének, Lewis Hamiltonnak, akitől további három tizedmásodperccel maradt el csapattársa, Valtteri Bottas, míg a másik Ferrari Kimi Räikkönennel csak a negyedik lett, megelőzve a Red Bull Racing pilótáit.

Hamilton számára nem alakult zavartalanul a zárótréning, ugyanis meglazult az autójában egy légtelenítőcső – de ez jelentősebb veszteséget nem jelentett, mivel a probléma orvoslásához elegendő volt egy néhány perces kényszerszerviz.

Max Verstappen és Daniel Ricciardo kettősét a Haas-Ferrari versenyzői követték Kevin Magnussen és Romain Grosjean sorrendben, az első tíz a Toro Rosso franciájával, Pierre Gasly-val és a Sauber monacóijával, Charles Leclerc-rel zárult.

Az időmérő edzés közép-európai idő szerint este 18 órától kerül megrendezésre.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

Formula 1 on Twitter

FP3 CLASSIFICATION: Vettel has the edge heading into qualifying #BrazilGP �� #F1

Fotó: Channel 4 F1 / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7914363995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása