ROC - F1-ES PÁLYA AD OTTHONT A 2019-ES BAJNOKOK TORNÁJÁNAK

roc17.JPG

Kedden megerősítettek a Bajnokok Tornájának (RoC) szervezői, hogy a 2019-es eseményt a Forma-1-es Mexikói Nagydíjnak otthont adó Autodromo Hermanos Rodriguez pályán bonyolítják le.

Január 19-20-án, Mexikóban fogják megrendezni a 2019-es Bajnokok Tornáját, ami azt jelenti, hogy az eseménynek először ad otthont egy latin-amerikai helyszín – derült ki a szervezők által kedden kiadott közleményből. A Forma-1-es pálya stadionrészében, a Foro Solban alakítják majd ki az arénát.

david_coulthard_gbr_driving_the_ktm_x-bow_comp_r_beats_tom_kristensen_dnk_during_the_race_of_champions_on_saturday_3_february_2018_at_king_fahad_stadium_riyadh_saudi_arab.JPG

„Nagyon örülünk, hogy Mexikóvárosba vihetjük a Bajnokok Tornáját. Egészen elképesztő nézni motorsportot a Foro Sol arénában, úgyhogy nem meglepő, hogy a Forma-1-es rajongók körében ikonikus státuszt tölt be” – nyilatkozta a ROC elnöke, Fredrik Johnsson, hozzátéve, hogy az amúgy is a lelkesedésükről híres mexikói rajongók nagyon élvezni fogják ezt a két napot. – „Tökéletes helyszín a mexikói ROC számára, ahol a motorsport nagyjai valamennyi képességüket megmutathatják a különféle szuperautókban, az egyedi pályáinkon.”

Január 19-én, szombaton kerül sor a Nemzetek Kupájára, amelynek során egy-egy nemzet két versenyzője alkotta csapatok csapnak össze, míg vasárnap az egyéni küzdelem lesz a soros. Egyelőre a résztvevők kapcsán még nem érkezett bejelentés, de valószínűleg ezúttal is szép számmal akadnak majd Forma-1-es, IndyCar-, NASCAR-, WRX-, Le Mans-i és WRC-pilóták.

A korábbi győztesek listája pedig olyan illusztris neveket tartalmaz, mint David Coulthard, Sebastian Vettel, Juan Pablo Montoya, Mattias Ekström, valamint Sébastien Loeb.

Race Of Champions

It's happening! We're coming to Mexico City! Join us on 19 and 20 January 2019 at the Foro Sol inside the Autódromo Hermanos Rodríguez to watch the world's best drivers compete in equal cars. Stay...

Fotó: RoC Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1014319145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása