F1 - MEXIKÓBAN A HIPERLÁGY LESZ A FAVORIT
Forma-1 2018: Mexikói Nagydíj - Gumiválasztások

lewis_hamilton_f1_grand_prix_japan_dqv1q0fpil1x.jpg

A következő hétvégén esedékes Mexikói Nagydíjra valamennyi csapat felfegyverkezett a rózsaszín oldalfalú Pirelli-gumikból.

A magas fekvésű Autodromo Hermanos Rodriguez pályára a hiperlágy, az ultralágy és a szuperlágy gumikat szállítja el a Forma-1 hivatalos és kizárólagos gumiszállítója, a Pirelli. Ezen keverékek közül a csapatok abroncsválasztásaik során a skála leglágyabb tagját preferálták – a legtöbb hiperlágy gumira a Renault és a Sauber csapott, amely csapatok mindkét versenyzőjüknek 10-10 szettet rendeltek.

A bajnokaspiránsok, Lewis Hamilton és Sebastian Vettel hosszú hetek után először lesznek ugyanazon a taktikán: a mercedeses brit és a ferraris német egyaránt nyolc szett hiperlágy, három szett ultralágy és két szett szuperlágy gumiból gazdálkodhat.

Íme, a Mexikói Nagydíjra vonatkozó gumiválasztások:

23219_19-mx-selected-sets-per-driver-en.JPG

Fotó: Zimbio | Grafika: Pirelli

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3714306521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása