DTM - JAMIE GREENÉ AZ UTOLSÓ 2018-AS EDZÉS
DTM 2018: Hockenheimring II. - 3. szabadedzés

dtm-1539358509.jpg

A bajnokság utolsó helyén álló Jamie Green elsőségével zárult a hockenheimi záróhétvége harmadik és egyben utolsó szabadedzése.

1:33.032-vel futotta meg a leggyorsabb kört vasárnap reggel az Audi Sport Team Rosberg britje, Jamie Green, több mint három tizedmásodpercet adva a BMW-s Marco Wittmann-nak, míg a harmadik helyen a mercedeses Lucas Auer több mint fél másodpercet kapott.

A bajnokesélyesek közül az éllovas Gary Paffetthez képest 15 pontos lemaradásban lévő René Rast volt a leggyorsabb, az Audi regnáló bajnoka negyedik lett majdnem 7 tizedmásodperces lemaradásban. A németet Edoardo Mortara (Mercedes), Robin Frijns (Audi), Augusto Farfus (BMW) és Nico Müller (Audi) követték, és csak mögöttük, a kilencedik helyen zárt Paffett, márkatársa, Juncadella előtt, míg Paul di Resta ennél is hátrébb, a 13. pozícióban végzett.

Az időmérő edzés – ami alapján eldől a második futam rajtsorrendje – 11:10-kor kerül megrendezésre.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

dtm_2018_hoc2_fp3.jpg

Fotó: DTM Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9014300349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása