FE - BEJELENTÉST TETT A DRAGON, NÉGY ÜLÉS MARADT A FORMULA-E-BEN

20180716001852j6i5805.jpg

Szépen lassan a helyükre kerülnek a kirakós elemei, már ami a pilótapiacot illeti, ugyanis jövő hét kedden, a valenciai tesztsorozattal kezdetét veszi hivatalos is az ötödik előszezon a Formula-E-ben. Legutóbb a Dragon Racing tett bejelentést: az amerikai istálló egyik versenyzője továbbra is José Maria Lopez lesz.

Csütörtökön délután az amerikai istálló megerősítette, hogy az ötödik szezonban is José Maria Lopez lesz az egyik versenyzője. A 35 éves argentin három túraautó-világbajnoki címet követően, a harmadik idényben mutatkozott be az elektromos szériában a DS Virgin Racing színeiben, azonban egy év után szakítottak egymással a felek – végül Lopez a Dragon Racing által az utolsó utáni pillanatban nyújtott lehetőségnek köszönhetően maradt a Formula-E körforgásában, miután Neel Jani két hétvége után távozott

„Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy a csapattal folytathatom, és már nagyon várom, hogy újra a pályán legyek azért, hogy elérjük a kitűzött céljainkat. A Dragonnál a hangulat nagyszerű. Sokat fejlődött a csapat azóta, hogy csatlakoztam a tavalyi évben, most pedig a Gen2-es autóval tiszta lappal kezdhetünk, úgyhogy már alig várom, hogy a pályán legyek az első verseny helyszínén, Riyadh-ban” – nyilatkozta Lopez, aki a negyedik szezont a 17. helyen zárta 14 ponttal a neve mellett. – „Azok az elvárásaim, hogy már a szezon elejétől fogva versenyképesek legyünk és a toppozíciókért harcoljunk. Idáig a csapat hihetetlen erőfeszítéseket tett, és már várom, hogy velük dolgozhassak, folytatva a szezon folyamán a javulást és a fejlődést.”

A Dragon Racing alapítója és tulajdonosa, Jay Penske szerint Pechito értékes része lesz az ötödik szezonban a fejlődési folyamatnak – az amerikai a következőképpen kommentálta a hírt: „Ő egy igazi versenyző, bízom a képességeiben, amelyek a mérnöki gárda fejlődésével párosulva győztes formulát alkothatnak idén. Már várom az eredményeket.”

DRAGON on Twitter

The Penske EV-3 is coming out to play during Season 5 Testing Days in the next few weeks! Watch this space. #DragonRacing #FIAFormulaE #EPluribusUnum

Ezzel a bejelentéssel meg már csak négy szabad ülés maradt a Formula-E 2018/2019-es rajtrácson: a Mahindra Racing még egyik versenyzőjéről sem nyilatkozott, míg a HWA AG és a Dragon Racing egy-egy pilótájának ismertetésével adós. A motorsport.com sajtóinformációi szerint a Dragonnál Lopez csapattársa Maximilian Günther lehet, aki a negyedik szezon során teszt- és tartalékpilóta volt a csapatnál. A német – aki idén főképp a Forma-2-ben versenyzett az Arden International színeiben – a nyár folyamán részt vett a Dragon privát tesztjén a csapat EV-3 Gen2 névre hallgató modelljével.

Fotó: LAT/Formula-E Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7014296973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása