TCR EU - HÁROMSZOROS ETCC-BAJNOK SZÁLL HARCBA NAGY DANIÉKKAL BARCELONÁBAN

0867568.jpg

A minap hivatalossá vált, hogy Petr Fulín saját csapata színeiben áll rajthoz a TCR Európa-kupa barcelonai szezonzáróján.

Még a túraautó-szezonok kezdete előtt, tavasszal elhatározta Petr Fulín, hogy szeretne rajthoz állni Cuprájával a TCR Európa-kupa spanyolországi futamain. Ezt megelőzően ebben az évben a Túraautó Európa-kupa (ETCC) 2013-as, 2014-es és 2017-es bajnoka a német TCR-bajnokság első két fordulóján, valamint a Túraautó Világkupa (WTCR) Slovakia Ring-i versenyein is rajthoz áll.

Előbbi szériában a mosti második versenyt még meg is nyerte, de vendégszereplő mivolta miatt pontokat nem kaphatott érte, Szlovákiában meg a harmadik futamot az ötödik helyen fejezte be.

Egy biztos: a 41 éves cseh pilóta személyében a bajnoki cím aspiránsai, Mikel Azcona, Dušan Borković, valamint Jean-Karl Vernay kemény ellenfélre találhatnak, ahogyan a mezőny Nagy Dániel és Tassi Attila alkotta magyar különítménye is.

Fotó: ADAC TCR Germany

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5314292893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása