WTCR - HÁRMAS HYUNDAI-ELSŐSÉG A MÁSODIK NINGBÓI EDZÉSEN
WTCR 2018: Ningbo - Második szabadedzés

03718003_tf_218.jpg

Thed Björk ismét megelőzhetetlennek bizonyult, Michelisz Norbi a harmadik helyen folytatta Kínában.

A tavalyi túraautó-világbajnok svéd versenyző nagyon ráérzett a ningbói aszfaltcsíkra, ugyanis az első után a második pénteki szabadedzést is az élen zárta, igaz, ezúttal nem akkor előnnyel. Björk 1:51.514-es körénél bő két tizedmásodperccel volt lassabb BRC-s márkatársa, a világkupát vezető Gabriele Tarquini, akit csapattársa, a magyar Michelisz Norbert követett a harmadik pozícióban.

Az audisok közül továbbra is Frédéric Vervisch tűnik a legerősebbnek, miután a belga Comtoyou-versenyző ismételten a negyedik legjobb köridőt futotta meg, megelőzve csapattársát, Nathanaël Berthont. A francia mögött Esteban Guerrieri lett a hatodik helyen a Münnich-Hondával, míg kisebb meglepetésre Szabó Zsolt az első tízbe repítette a Zengő Motorsport egyik Cupráját: hetedik lett.

Az első tíz sorrendje Jean-Karl Vernay-vel (WRT-Audi), Pepe Oriolával (Campos-Cupra), valamint két hondással, Ma Qing Huával (Boutsen Ginion Racing) és Yann Ehrlacher-vel (Münnich Motorsport) lett teljes – a francia és a spanyol között volt egy kisebb koccanás, aminek következtében megsérült utóbbinak a hátsó felfüggesztése.

Egy műszaki hiba az első edzés lényegi részét kihagyó Yvan Muller csak a tizenkettedik lett a mezőnyben lévő negyedik Hyundaijal. A Zengő Motorsport részéről a másik autó Nagy Norbival a 20. pozícióban végzett.

Folytatás szombaton hajnali öt órától az első időmérő edzéssel.

A második szabadedzés végeredménye:

wtcr_2018_chn1_fp2.jpg

Fotó: Thomas Fenestre/ DPPI (FIA WTCR Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2114268855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása