WTCR - HÍZÓKÚRA HYUNDAI MÓDRA NINGBÓBAN

03718007_jl24897.jpg

Ahogyan arra számítani lehetett, a Slovakia Ringen elért sikereket követően, Ningbóban megkapják a betonkeverőt a Hyundaiok is a Volkswagenek után.

Egy nappal a ningbói WTCR-víkend kezdete előtt nyilvánosan is kihirdették a fordulóra vonatkozó kompenzációs súlytáblázatot, amelyet a zandvoorti, a portugál és a szlovákiai köridők alapján számoltak ki. A kalkulációk alapján az első kínai versenyhétvégén már nem csak a Volkswagenek, hanem a Hyundaiok is megkapják a maximális, 60 kilogrammos pluszt – ezzel Michelisz Norbiék 40 kilóval lesznek majd nehezebbek, mint két hónappal ezelőtt, a Slovakia Ringen.

A Hondák is híznak 10 kilót, amellyel immár 50 kilogrammnyi kompenzációs súlyt kapnak, egyetemben az Audikkal. Eközben a Cuprák és a Peugeot-k is elmozdultak a minimumsúlyról – a Campos Racing és a Zengő Motorsport autói 30, a DG Sport Compétition gépei meg 20 kilót kapnak. Egyedül az Alfa Romeo nem kap extra ballasztot.

Fotó: Jean Michel Le Meur / DPPI (FIA WTCR Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5814268227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása