F1 - SZOCSIBAN IS A FERRARI LESZ AGRESSZÍVABB A GUMIVÁLASZTÁSOKKAL
Forma-1 2018: Orosz Nagydíj - Gumiválasztások

sebastian_vettel_f1_grand_prix_singapore_practice_1tvry1njnewx.jpg

A világbajnoki címért harcolók közül ismételten Sebastian Vettel lesz az, aki több garnitúrával gazdálkodhat a legpuhább keverékből.

A Ferrari német versenyzője – aki jelenleg 40 ponttal van lemaradva az egyéni pontversenyt vezető Lewis Hamilton – nem kevesebb, mint kilenc szett igényelt a legpuhább, ultralágy gumiból a jövő hétvégén megrendezendő Orosz Nagydíjra. Ezzel szemben a Mercedes négyszeres világbajnoka kettővel kevesebbet kell majd a rózsaszín oldaljelölésű abroncsból.

Viszont eközben Hamilton és csapattársa, Valtteri Bottas mind a lágy, mind az ultralágy gumikból egy garnitúrával többet használhatnak fel, mint Sebastian Vettel, akinek a stratégiáját a Red Bull pilótái, Max Verstappen és Daniel Ricciardo is követik. Vettel csapattársa, Kimi Räikkönen nyolc szett igényelt a hiperlágy abroncsból.

Összességében azonban még így sem Vettelé a legagresszívabb összeállítás, mivel a Renault versenyzői, Nico Hülkenberg és Carlos Sainz 10-10 szett hiperlágy gumit kértek Szocsiba.

Az Orosz Nagydíjra érvényes gumiválasztások:

22740_16-ru-selected-sets-per-driver-en.jpg

Fotó: Zimbio | Grafika: Pirelli

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4114248715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása