TCR - OLASZORSZÁGBAN IS MEGVETI A LÁBÁT A M1RA

img_2243.JPG

Michelisz Norbert csapata, a M1RA rajthoz áll egy Hyundai i30 N TCR-rel az olasz TCR-bajnokság hátralevő fordulóin, a volánnál azzal a Nicola Baldannal, aki először fog versenyezni a július végén elszenvedett balesete óta.

Akik állandó jelleggel figyelemmel kísérik a nemzeti és a regionális TCR-szériák eseményeit, azok tudják, hogy a TCR Italy július 28-án megrendezett, imolai időmérő edzésén hatalmasat bukott Nicola Baldan: a 36 éves versenyző Eric Scalvanival ütközött a hírhedt Tamburello-kanyarban, amelyet követően többször is felborult a Pit Lane Competizioni Hyundaijával a sóderágyban. A totálkárossá vált autón kívül Baldan kulcscsontja bánta még a bukást.

TCR Series

this was probably the most unusual crash of the year in TCR. It happened during qualifying of TCR Italy at Autodromo Enzo e Dino Ferrari di Imola. The Hyundai cars of Nicola Baldan and Eric...

Azonban nagyon úgy fest, hogy azóta Baldan kellőképpen fel tudott épülni ahhoz, hogy folytassa a versenyzést, nem is akárhogy. Kedden ugyanis bejelentették, hogy az olasz a vallelungai és a monzai fordulón a Michelisz Norbert által alapított M1RA-istálló színeiben fog indulni.

„Az imolai balesetemet követően azt gondoltam, hogy vége a szezonomnak. Az egyedüli célom az volt, hogy helyrehozzam az egészségi állapotomat. Ugyanis megsérültem és el kell ismernem, hogy meg is ijedtem. A következő hónap volt a legrosszabb a számomra a műtéttel, a rehabilitációval és számos, a fejemben kavargó gondolattal” – nyilatkozta Baldan, aki annak ellenére is negyedik a bajnokságban egy győzelemmel, hogy mindkét futamot ki kellett hagynia az Autodromo Enzo e Dino Ferrarin. – „Aztán a M1RA és annak a csapatmenedzsere, Bári Dávid megkerestek és felajánlották, hogy segítenek abban, hogy befejezhessem a szezont. Képtelenség volt, hogy nemet mondjak, mivel már alig vártam, hogy visszatérhessek, amint csak lehetséges.”

baldan005.jpg

„Óriási megtiszteltetés, hogy támogathatunk egy versenyzőt, aki egy TCR-bajnokságért harcol, így az egész csapat izgatott az új kihívás miatt” – kommentálta a hírt Bári Dávid.

Kijelenthető ezennel, hogy a M1RA belevág az olasz melóba!

Fotó: Braking News Motorsport, TCR Italy Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9414235589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása