F1 - HAJSZA A HARMADIK ESÉLYÉRT: GUTIÉRREZ A MERCEDESNÉL

esteban_gutierrez_gopro_grand_prix_sonoma_ibnclquqwiix.jpg

A mexikói nem adta fel még az álmát: harmadjára is szeretné visszaegerészni magát a száguldó cirkusz mezőnyébe.

Amióta 2016 végén távoznia kellett a Haastól 2010 GP3-bajnokának, Esteban Gutiérreznek, nincsen állandó ülése, noha már a Formula-E-ben és az IndyCarban is megvetette a lábát az elmúlt egy évben. Azonban az elmúlt hétvégén ismét felbukkant az F1-es paddockban, ezúttal a Mercedes csapatszerelésében, mint a brackleyi gárda szimulátoros versenyzője.

„Egy hosszútávú projekten dolgozom a Mercedesszel és mindent megteszek, amit csak tudok annak érdekében, hogy hozzájáruljak a csapat sikeréhez” – nyilatkozta Gutiérrez a francia Auto Hebdo-nak. A mexikói ezen együttműködés mellett arra is kitért, hogy még a Forma-1-gyel kapcsolatos álmait sem adta fel, vissza akar térni.

„A célom továbbra is, hogy visszatérjek a Forma-1-be, ezért pedig nagyon sokat dolgozom” – szögezte le a 26 esztendős mexikói.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2014107931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása