TIM GÁBOR: KÉT KIESÉS UTÁN MEGPRÓBÁLUNK FELÁLLNI

2018fehe_rva_r022tg.jpg

Tim Gábor pályaversenyzésben már megszokta, hogy az autósporttal jár a műszaki hiba. Voltak idényei, mikor sorozatban esett ki, rajta kívül álló okok miatt. Most is hasonló helyzetbe került.

Idén a Rallye2 bajnokságban induló, többszörös bajnok versenyző, jól kezdte a szezont, Eger Rallye-n harmadik lett, majd Timár Tamás navigátorával megnyerte a Miskolc Rallye-t.

Bizakodva érkezett a páros az Iseum Rallye-ra, de egy ugratót elmértek, és a repülés ugyan szép volt és rengeteg kép készült róla, az autót megviselte. Az Opel Adam R2 hűtése sérült, ami miatt jelentős hátrányba kerültek. A versenyt végül féltengely törés miatt feladni kényszerültek.

2018fehe_rva_r016tg.jpg

Az idei negyedik versenyen a Székesfehérvár Rallye-n óvatosan kezdett a páros, de folyamatosan gyorsultak, ám ekkor újra utolérte Őket a végzet, ismét a féltengely tört el az autóban, így sorozatban másodszor eset ki az opeles páros.

“Nagyon nehéz most pozitívumokat találni, hisz a második verseny után rögtön bajnoki tabella élén találtuk magunkat, és most teljesen eltűntünk a süllyesztőben. Ugyan van az év végén minuszolás, ahol ezeket a nullázásokat eldobhatjuk, de látni kell, hogy nagy hátrányba kerültünk, a riválisok nagyon megléptek tőlünk, és tempóban is elénk kerültek. De fel kell állni, hisz továbbra is hiszünk benne, hogy küzdhetünk a bajnoki címért, de legalább a dobogóért. A JG2 Racing mindent megtesz a sikeres folytatásért, tüzetesen átvizsgálják az autót, mert az egymás utáni két kiesés mögött kell lennie valaminek. Meg fogják találni, nem is kételkedem. Nekünk pedig Tomival újra fel kell venni a tempót és megmutatni, hogy tudunk nyerni.” – foglalta össze Tim az újabb félresikerült versenyt.

2018fehe_rva_r027tg.jpg

A Rallye2 bajnokság a Veszprém Rallye-val folytatódik július elején.

Fotó: Tim Gábor média

Forrás: Tim Gábor média / Bende Imre

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr414062537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása