TCR EU - VERNAYÉ A MÁSODIK EDZÉS IS, TASSI MEGÉRKEZETT SPÁBA
TCR Europe 2018: Spa - 2. szabadedzés

2018-2018_spa_friday---2018_tcr_europe_spa_69_jean-karl_vernay_5.jpg

Úgy néz ki, egyelőre nincs ellenszer Jean-Karl Vernay és a Leopard Lukoil Team Audija ellen, ugyanis a tavalyi TCR-bajnok a második edzésen sem talált legyőzőre. Mindeközben Tassi Attila épphogy odaért az FP2-re, de így is a legjobb hondásként zárt, a hatodik helyen.

Két járattörlés és egy késés után Tassi Attila nagy rohanásban volt, de végül elérte a délutáni, második szabadedzést. Ezen kívül túlságosan sok említésre méltó esemény nem történt, azt leszámítva, hogy néhány versenyzőt figyelmeztettek a track limitre fekete-fehér zászlóval. A legjobb időt Jean-Karl Vernay autózta, Maxime Potty, Julien Briché, Dusan Borkovic, Kris Richard és Tassi Attila előtt.

A délelőtti edzésen az utolsó körben a pálya mellé parkoló Stian Paulsen kisajtolt az autóból egy második időt az edzés elején, ám utána csak szenvedett és végül a mezőny közepében végzett. Nagy Dániel továbbra is a pályát tanulja, ideje a 16. helyre volt jó. Ugyanakkor Borkovic, annak ellenére is, hogy a negyedik helyen végzett, attól tart, hogy a Hyundai számára jelen BoP-módosítás még mindig nem elegendő. Ennek némileg ellentmondani látszik a tény, hogy rajta kívül mindkét csapattársa is az első tízben végzett.

Közben híreket kaptunk Igor Stefanovskiról, aki elmondta, hogy a szerelési folyamat végén, az ismételt átvizsgálásnál találtak egy addig nem jelentkező hibát, melynek elhárítása végett a fél motorházat szét kellett szedni. Sajnos nem végeztek az autó összeszerelésével, ezért nem tudtak elutazni a versenyre.

A Zengő Motorsport igyekszik eloszlatni azokat a találgatásokat, hogy Jedlóczky Márk esetében szponzorációs problémák léptek fel, és azt kommunikálták, hogy a versenyzőnek érettségi vizsgán kell megjelennie, ezért nem tud részt venni a spái versenyhétvégén.

A holnapi napon az időmérőt szintén live timingról nézhetjük végig 10:55-től, az első verseny pedig, immár élő YouTube-közvetítéssel 17:20-tól kezdődik.

A második szabadedzés végeredménye ezen a linken érhető el.

Fotó: TCR Media

Írta: Magyar Szilvia – Motorzaj.hu

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9714033156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása