F1 - FORMA-1-ES AUTÓT TESZTELHET A MOTOGP ÁSZA

marc_marquez_motogp_france_qualifying_20t_yxvcqu-x.jpg

Marc Marquez a következő hónapban egy privát Red Bull Ring-i teszt keretein belül próbálhat ki életében először egy Forma-1-es autót – számolt be a hírről hétfőn a motorsport.com.

A globális szaklap arról számolt be, hogy június 5-6-án, Ausztriában kerül majd sor erre, a Red Bull által szervezett privát gyakorlásra, amelyen az elmúlt öt évben összesen négy MotoGP-bajnoki címet bezsebelő és az összetettbéli állást most is vezető Marc Marquez mellett a repsolos csapattárs, Dani Pedrosa, valamint a Motokrossz Világbajnokság kilencszeres bajnoka, Tony Cairoli is lehetőséget kap

Az egyelőre kérdéses, hogy Marquezék pontosan melyik Red Bull Racing-es autót próbálhatják ki, de sajtóértesülések arról adnak számát, hogy jó eséllyel egy V8-as motorral hajtott, tehát a 2013-asnál nem fiatalabb gépet.

sebastian_vettel_f1_grand_prix_india_zbl9igftekdx.jpg

Ezekben a napokban látogathat el a Red Bull Milton Keynes-i bázisára a három motorversenyző, hogy megejtsék az üléspróbát, valamint a szimulátoros gyakorlásokat.

Tavaly decemberben, a Honda Thanks Day-en Marquez és Pedrosa kipróbálhattak egy japán F3-as autót, így nekik némi formulaautós tapasztalatuk már van.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6213994466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása