WTCR - MULLERÉ A MÁSODIK EDZÉS, MICHELISZ HARMADIK
WTCR 2018: Hungaroring - 2. szabadedzés

img_5704.jpg

Kettős Yvan Muller Racing-elsőség született a hungaroringi második szabadedzésen, mögöttük pedig Michelisz Norbi lett a harmadik.

Magyar idő szerint 10 óra 10 perckor folytatódott a WTCR hungaroringi programja a második szabadedzéssel, amelyen az Yvan Muller Racing csapattulajdonos-pilótája, Yvan Muller futotta meg a leggyorsabb kört 1:52.707-tel, amely csupán öt századmásodperccel volt lassabb, mint Michelisz pályacsúcsot jelentő ideje az első szabadedzésen.

A négyszeres világbajnok mögött a tavalyi világbajnok, Thed Björk lett a második és csak 83 ezreddel volt lassabb az másik YMR-Hyundaijal. A svéd mögött Michelisz Norbi lett a harmadik 1:53.130-as idővel, megelőzve Yann Ehrlacher-t (Münnich-Honda) és Rob Huff-ot (SLR-Volkswagen). Mögöttük Nagy Dani továbbra is biztató teljesítményt a M1RA Hyundaijával – az ifjú magyar versenyző a hatodik legjobb időt futotta meg, és csupán alig több mint egy tizeddel volt elmaradva Michelisz körétől.

Az első tízbe még James Thompson (Münnich-Honda), Aurélien Comte (DG-Peugeot), Gabriele Tarquini (BRC-Hyundai), valamint Tassi Attila (HELL-KCMG-Honda) fért be. A Zengő Motorsport versenyzői közül Nagy Norbi viszonylag előkelő helyen, a 13. pozícióban zárt, míg Szabó Zsolt a 20. leggyorsabb kört futotta meg.

A szabadedzés krónikájához hozzátartozik egy teljes pályás sárga zászló is, amelyre amiatt volt szükség, mert Frédéric Vervisch – aki egyébként a 25. lett a Comtoyou-Audival – hátsó lökhárítójából egy komolyabb darab leszállt.

Az első időmérő edzés 12 óra 30 perckor kezdődik majd el.

A második szabadedzés végeredménye:

wtcr_2018_hun_fp2.jpg

Fotó: Landek Norbert

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9013877550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása