F1 - RÄIKKÖNEN VOLT A LEGGYORSABB AZ IDŐMÉRŐ ELŐTT BAHREINBEN
Forma-1 2018: Bahreini Nagydíj - Harmadik szabadedzés

kimi_raikkonen_f1_grand_prix_bahrain_qualifying_kjnftwa9d5px.jpg

A második után a harmadik edzést is az élen zárta a Jégember.

Kimi Räikkönen egyedüliként 1:29-es kört (1:29.868) futva zárt a harmadik szabadedzést az élen, több mint fél másodpercet adva a Ferrarival a Red Bull Racing versenyzőinek, Max Verstappennek és Daniel Ricciardónak - előbbi kettő között egyébként volt egy nézeteltérés a célegyenes végén, amikor a finn világbajnok jött ki a boxból, de szerencsére el tudták kerülni az ütközést.

A két Mercedes az öthelyes rajtbüntetéssel sújtott Lewis Hamiltonnal és Valtteri Bottasszal mindeközben csak a negyedik és a hatodik helyet szerezték meg, közrefogva Sebastian Vettelt, akinek az elemekkel is meg kellett küzdenie az utolsó, 60 perces gyakorláson: amikor keményebben ráment egy rázókőre ugyanis, megtört a jobboldali bargeboard-ja, amely ezután elkezdett lifegni, így a németnek vissza kellett mennie a depóba.

A TOP-10 a két Renault-pilótával, Nico Hülkenberggel és Carlos Sainz-cal, a Toro Rosso-Hondával továbbra is brillírozó Pierre Gasly-val, valamint a McLaren spanyoljával, Fernando Alonsóval egészült ki.

Az időmérő edzés 17 órakor kezdődik, és élőben közvetíti az M4 Sport.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

f1_2018_bhr_fp3.jpg

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr413816370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása