FE - BIRD AUTÓJÁBAN IS VÁLTÓT KELL CSERÉLNI

20180202223154mgl6935.jpg

Ez pedig azt jelenti, hogy a bajnoki pontverseny harmadik helyezettje is hátrányból kezdheti a mexikói versenyt a csapattársa, valamint a regnáló bajnok mellett.

Pénteken este a DS Virgin Racing csapata a motorsport.com-nak megerősítette, hogy Alex Lynn után a másik versenyző, Sam Bird is új sebességváltót kap, s miután mindkettejük esetén a csapat Marrákesben már felhasználta az ingyen cserét, mindketten 10 helyes hátrasorolással várhatják a magyar idő szerint szombaton késő este esedékes mexikói ePrix-t.

Az új alkatrész azonban már annyiban eltér az elődjétől, hogy bizonyos részein más minőségű anyagokat használtak fel a gyártás során - egészen pontosan azokon a területeken, amelyek korábban csökkentették rövid időperiódusokra az autó erejét, valamint Lynn santiagói kiesését is okozták.

20171202131436dsc8871.jpg

A csapat részéről a technikai igazgató Thomas Chevaucher elárulta, hogy most mind a négy autóban új váltó fog üzemelni annak reményében, hogy a továbbiakban már nem fognak felmerülni hasonló jellegű viszontagságok. Emellett a szakember azt is leszögezte, hogy a változások miatt a homologizációt nem kellett megújítani, ugyanis a dizájn alapjában véve a tavalyi szezon óta nem ment át változáson, és egyelőre nincs is tervbe véve.

Bird - aki az egyéni összetettben Vergne és Rosenqvist mögött a harmadik helyen áll jelenleg - már a harmadik versenyző, aki az idény ötödik futamot hátrányból fogja megkezdeni, ugyanis korábban már bejelentették Lynn és az Audi regnáló bajnokának, Lucas di Grassi büntetését.

Fotó: Alastair Staley/LAT/Formula E

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3613710924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása