F1 - VALÓBAN TELJESEN VÖRÖS LETT A FERRARI 2018-AS GÉPE!

bf13cf0eb42a9383344b85a02141b770.jpg

A Scuderia Ferrari csütörtökön délután az interneten és Maranellóban leplezte le a 2018. évi versenygépét, amely az SF71-H nevet kapta, és a korábban elterjedt pletykáknak megfelelően valóban eltűntek a fehér részek az autó dizájnjából.

Közép-európai idő szerint a csütörtök délutáni órákban a Ferrari 2018-as, Halo-val felszerelt autója is megmutatta magát egy, az interneten is közvetített bemutató keretein belül, amelynek a helyszíne a csapat maranellói főhadiszállása volt. 

Az új autón, az SF71-H a Halo megjelenése mellett a leginkább feltűnő az, hogy a színvilágából szinte teljesen eltűnt a fehér szín - ez összefüggésben lehet azzal, hogy az olaszoktól a tél folyamán távozott a spanyol Santander Bank, amely 2009 óta támogatta az istállót.

A csapat versenyzői felállása továbbra is változatlan, amely azt jelenti, hogy zsinórban egy negyedik szezonban is Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen fogják képviselni a Ferrarit a rajtrácson. Az állandó pilóták mellett a bemutatón megjelent Daniil Kvyat, az olaszok új fejlesztőversenyzője, valamint a patinás márka támogatását élvező Antonio Giovinazzi is, aki idén a Sauber kötelekében lesz, a harmadik számú versenyzői pozíciót betöltve.

Hivatalos stúdiófényképeken a Ferrari SF71-H.

A 2018-as autó elődje, az SF70-H az elmúlt évek egyik legversenyképesebb Ferrarija volt, amelyet az bizonyít, hogy Sebastian Vettel öt versenyt is tudott nyerni vele. Az új masinával kapcsolatosan Mattia Binotto, a Ferrari technikai igazgatója elárulta, hogy az idei modell a tavalyinak egy továbbfejlesztett változata, és megerősítette, hogy - a Mercedes példáját követve - átállt a csapat a hosszabb tengelytávú kivitelre. Emellett Maranellóban a tél folyamán nagy hangsúlyt kapott a motorikus megbízhatóság javítása, figyelembe véve az idei évtől érvénybe lépő, a büntetlenül felhasználható motorkomponensek számára vonatkozó szabályozást. 

Az SF71-H először vasárnap fog pályára gördülni a barcelonai versenypályán, miután a csapat úgy döntött, hogy még az előszezoni gyakorlásokat megelőzően felhasználja az egyik rendelkezésre álló forgatási napját.

Fotó: autosport.com, Scuderia Ferrari

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9313690042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása