GP3 - TELJES A JENZER ÉS A CAMPOS FELÁLLÁSA IS

gp3_beckmann_diego2.jpg

Természetesen nem csak a Formula-1 készül az új szezonra, hanem az alsóbb kategóriák, köztük a GP3 is. A mai napon a Jenzer és a Campos csapata is megerősítette 1-1 pilótáját - ezzel teljessé vált ezen csapatok 2018-as felállása.

A Jenzer Motorsport háromautós legénysége David Beckmann leigazolása vált teljessé 2018-ban. A 17 éves német versenyző -, aki az előző két évben a Forma-3-as Európa-bajnokságon indult a Mücke, a Van Amersfoort Racing és a Motopark színeiben - Tatiana Calderón és Juan Manuel Correa csapattársa lesz.

„Az, hogy részt vehetek a 2018-as GP3-as szezonban, egy nagyon jó és fontos lépés nekem, és hogy ezt a Jenzer Motorsporttal tehetem meg, nos ez a legjobb döntés. A tavalyi Abu Dhabi tesztek megmutatták, hogy nagyon-nagyon jól dolgozunk együtt. Kemény szezon lesz, de várom ezt a kihívást” - nyilatkozta a Jenzer közleményében Beckmann.

David megejti a GP3-as bemutatkozását idén, ezzel ő lesz a legfiatalabb a csapatban. Az év végi teszteken lenyűgözött minket a profizmusával. Ő volt a leggyorsabb a csapatban a törött bordája ellenére, még a TOP-5-be is befért. Alig várjuk, hogy megkezdjük az első teszteket és egy nagyon sikeres GP3-as szezont zárjunk együtt” – mondta Andreas Jenzer, a csapat vezetője.

A másik oldalon ott a Campos Racing csapata, amely kedden megerősítette, hogy a 2018-as szezonban Diego Menchaca lesz a csapat harmadik versenyzője Leonardo Pulcini és Simo Laaksonen mellett, teljessé téve a spanyol csapat felállását.

„Nagyon örülünk, hogy megerősíthetjük Diego visszatérését a versenycsaládunkba, itt a Camposnál. Bizonyára nagy lépést tesz meg a karrierjében. Mindkét fél számára nagyok az elvárások. Diego tudja, hogyan működik a csapat és most már van egy erős triónk, akikkel fontos célokat tűzhetünk ki 2018-ra. Reméljük, hogy eléri a céljait és briliáns eredményeket érhetünk el közösen” - mondta Adrian Campos.

A 2018-as szezon május 12-én kezdődik, Barcelonában.

Így fest a GP3 2018-as mezőnye az újabb bejelentést követően:

  • Arden International: Gabriel Aubry, Julien Falchero
  • ART Grand Prix: Callum Ilott, Nikita Mazepin, Jake Hughes, Anthoine Hubert
  • Campos Racing: Simo Laaksonen, Leonardo Pulcini, Diego Menchaca
  • Jenzer Motorsport: Tatiana Calderón, Juan Manuel Correa, David Beckmann
  • MP Motorsport: Niko Kari, Dorian Boccolacci
  • Trident: Giuliano Alesi, Ryan Tveter, Alessio Lorandi

Fotó: GP3 Media, Formula V8 3.5 - FB

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5013686132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása