F1 - ALONSO VIHETI ELŐSZÖR PÁLYÁRA A MCLAREN-RENAULT-T

fernando_alonso_f1_grand_prix_brazil_qualifying_gdy3wpjvvvyx.jpg

A spanyolok kétszeres világbajnoka kezdheti meg az MCL33-as tesztelését Barcelonában.

motorsport.com hétfőn beszámolt arról, hogy a barcelonai előszezoni tesztsorozat első napján, február 26-án Fernando Alonsóval kezdi meg a McLaren programját, másnap pedig csapattársa, Stoffel Vandoorne hagyhatja el a depót a wokingi gárda történetének első Renault-hajtású gépével, az MCL33-asával.

A McLaren -, amely három, frusztráltságban eltelt évet követően ki tudta kosarazni a Hondát - február 23-án online fogja lerántani a leplet a vadonatúj versenyautójáról

A globális szakportálnak nyilatkozva a csapat versenyigazgatója, Eric Boullier elárulta, hogy idén kordában akarják tartani Wokingban az elvárások kitűzését, s inkább a teljesítmény terén szeretnének tündökölni a 2018-as szezonban, amely március 25-én, Melbourne-ben rajtol majd el.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6013660756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása