F1 - DI RESTA IS TESZTELT A WILLIAMSSZEL A HUNGARORINGEN

2017_hungarian_gp_saturday_013.JPG

Kubica után Paul di Resta is pályára vitte a Hungaroringen a Williams 2014-es autóját. De vajon ki lesz a befutó a grove-iaknál?

Kedden még a lengyel Robert Kubica rótta a köröket a Hungaroringen a Williams három évvel ezelőtti gépével, szerdán viszont már a Force India ex-versenyzője, az elmúlt évek során a Mercedes DTM-csapatát erősítő Paul di Resta vette át a volánt.

A grove-i együttes azonban ismételten elzárkózott attól, hogy információkat közöljön a tesztről, a motorsport.com is csak annyit tudott meg, hogy elfoglalt napja volt a skót versenyzőnek.

2017_hungarian_gp_saturday_036.JPG

A DTM 2010-es bajnoka a csapat idei autóját is vezethette, miután a Magyar Nagydíj időmérő edzésén és versenyén helyettesítenie kellett a betegeskedő Felipe Massát. Kubicának pedig az idei Renault-val van némi tapasztalata annak köszönhetően, hogy részt vehetett a mogyoródi versenyhétvégét követő kollektív teszten.

Ahogyan azt már korábban is megírtuk, a Williams nem tervezi elkapkodni a döntést, hogy a Robert Kubica - Paul di Resta - Felipe Massa trióból kit igazoljon le a következő szezonra Lance Stroll csapattársaként - csupán annyit tudni, hogy még a szezon vége előtt szeretné dűlőre vinni a kérdést.

Fotó: MakFormula1

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3513026266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása