TCR - A SZEZONZÁRÓN IS HÁROM AUTÓT INDÍT A COMTOYOU RACING

22228255_709588629240599_3689563528382105922_n.jpg

Ismét lehetőséget kap a TCR Benelux-futamgyőztes Denis Dupont.

Mint az ismeretes, Kínában a két Audi mellett egy SEAT Leónt is csatasorba állított a Comtoyou Racing, Denis Dupont-nal a volánnál. Az autót -, amelyet egyébként a Zele Racing készített fel, - a 11. helyre kvalifikálta a 24 éves belga versenyző, aki számára a vasárnapi nap már nem alakult ennyire jól...

Az első futamon, alig néhány kör elteltével a falban kötött ki Dupont, miután a hyundaios Alain Menu és a Boutsen Ginion Racing Hondájával versenyző Aurélien Panis nekiment. Annyira megsérült a SEAT ebben a balesetben, hogy a második verseny alkalmával már rajthoz sem tudott állni.

De ezzel nem ért véget a RACB támogatását élvező ifjonc pilóta TCR-pályafutása, ugyanis kedden megerősítette, hogy a következő hónapban esedékes, dubaji szezonzárón is a Comtoyou Racing színeiben fog versenyezni, Stefano Comini és Frédéric Vervisch csapattársaként.

"Már megerősíthetjük, hogy Denis Dupont valóban rajthoz fog állni a Comtoyou Racing színeiben a TCR Nemzetközi Széria idei utolsó versenyhétvégéjén, Dubajban. Még a Kínából való elindulása előtt majdnem összeállt a szükséges költségvetés, a szponzorok pedig megerősítették, hogy garantálják a részvételét." - áll a csapat közleményében.

Azonban mielőtt még arab vizekre evezne a belga pilóta, két héten belül az asseni pályán lesz jelenése, ahol megrendezik a TCR Benelux-államokbeli bajnokság fináléját, ahol a Team WRT (Leopard Racing) csapatánál versenyez, amely a nemzetközi porondon a Comtoyou Racing riválisa.

Fotó: TCR Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5912955861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása