TCR - KÍNÁBAN CSAK EGY OPELT INDÍT A DG SPORT COMPÉTITION

21230879_696091463923649_4091383301199159421_n.jpg

Nem találtak alkalmas versenyzők a második Opel Astrába, így Mat'o Homolából fog állni a DG Sport Compétition Zhejiangban. 

Mint az ismeretes, idén Mat'o Homola és DG Sport Compétition már két dobogót és három pole pozíciót gyűjtöttek össze a 2017-es szezonban, az első győzelemre még nem jött össze. Ráadásul a bajnokság 9. helyén álló szlovák ezen a hétvégén egyedül fog versenyezni a csapat színeiben, ugyanis a második autóba -, amelyben idén már megfordult Pierre-Yves Corthals, Grégoire Demoustier és Munkong Sathienthirakul is, - nem találtak megfelelő helyettest.

A magyar M1RA istálló is visszatér a kétautós felálláshoz, miután az olasz nem tudott egyezségre jutni a Hondával. Így 21 autót láthatunk majd a zhejiangi rajtrácson - ebben benne van a Comtoyou Racing harmadik versenyzője, Denis Dupont, a két ZZZ-Audi Jiang Tengyivel és Zheng Zhen Donggal, illetve a két BRC-Hyundai Gabriele Tarquinivel és Alain Menuvel.

Íme a kínai startlista:

null

null

Fotó: TCR Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5212926449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása