TCR - BELGA ÚJONC KÍNÁBAN

2017int_photo_news_288_144d1fecd603f1260f1a2c79a19a54d8_1.jpg

Pénteken bejelentették, hogy újabb újonca lesz a TCR Nemzetközi Széria mezőnyének.

Denis Dupont, egy TCR Benelux-futamgyőztes fogja megvetni a lábát a következő hónapban esedékes, kínai fordulón a nemzetközi széria mezőnyében. Az ifjú belga egy SEAT-tal indul majd, amelyet a Comtoyou Racing fog futtatni, tehát idén először a Stefano Comini - Frédéric Vervisch duó kap egy harmadik csapattársat.

"A nemzetközi szériában való versenyzés egy olyan projekt, amelyen már több hónapja dolgoztam. Így örülök, hogy a partnereim és a Comtoyou Racing támogatásával lehetőségem adatik erre Kínában. Boldog vagyok, hogy egy SEAT Leónt vezethetek, ugyanis ismerem már azt az autót. Ez sokat fog segíteni nekem, ugyanis a zheijangi bevetés előtt már nem lesz lehetőségem tesztelni az autót. Ennek köszönhetően pedig nagyobb hangsúlyt fektethetek a pálya megtanulására." - olvashatóak Dupont gondolatai a TCR hivatalos oldalán megjelent közleményben.

Az október 8-i víkenden fog ellátogatni a nemzetközi bajnokság mezőnye a Zheijang International Circuit-re.

Fotó: TCR Media / Jacques Letihon

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8012870206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása