GP3 - ELTÖRÖLTÉK AZ IDŐMÉRŐ EDZÉST MONZÁBAN
GP3 2017: Monza, Szabadedzés / Időmérő edzés

_54i6889_4273077.jpg

A szabadedzés eredménye alapján dőlt el a monzai rajtfelállás - Fukuzumié a pole!

A GP3-asok pénteken kora este ejtették meg a 45 perces szabadedzésüket Monzában, amely négyes ART-győzelemmel zárult: 1:38.594-gyel a japán Nirei Fukuzumi lett az első, mögötte Russell, Hubert és Aitken végzett.

A topcsapat autóit a Trident olasz pilótája, Dorian Boccolacci, majd az Arden és a Jenzer Motorsport két-két pilótája, Steijn Schothorst és Leonardo Pulcini, valamint Arjun Maini és Alessio Lorandi követték. A TOP-10 sorrendjét a Red Bull által felfedezett új DAMS-pilóta, Dan Ticktum zárta.

S ha már szóba került a Red Bull, az osztrák cég a napokban bejelentette, hogy a 2017-es szezon után dobja a junior programjából a finn Niko Karit az eredmények hiánya miatt - az Arden pilótája a 14. lett.

Azonban arra álmunkban sem számítottunk volna, hogy a szabadedzés eredménye lesz egyben a rajtsorrend is. Márpedig így történt! Eredetileg a Forma-1-es harmadik szabadedzés előtt került volna megrendezésre az időmérő edzés, ám az esőzések és az óriási mennyiségű víz miatt eltörölték azt, az újbóli megrendezésre pedig nem volt lehetőség a szoros időterv miatt.

Az első futam ma délután 17:50-től, a második vasárnap reggel 9 órától kerül megrendezésre.

A szabadedzés és egyben a meg nem rendezett időmérő edzés végeredménye:

gp3_2017_monza_fp.jpg

Fotó: GP3 Media

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3012798310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása