TCR - MEGVAN A M1RA THAIFÖLDI PILÓTAFELÁLLÁSA!

img_5226.jpg

A M1RA három Hondával lesz ott Buriramban!

Mint az ismeretes, tegnap este váratlanul bejelentette a M1RA csapata, hogy Roberto Colciago nem tud rajthoz állni a most hétvégi, thaiföldi fordulón, ugyanis az oscherslebeni második futamon történt rajtbalesetben elszenvedett bordasérülései még nem jöttek helyre teljesen.

A magyar istállónak -, amely idén mutatkozott be a TCR-ben - olyan megoldást kellett találnia az olasz pilóta pótlására, hogy közben ne romoljanak az esélyei, ami a csapatbajnoki címet illeti.

A pilótafelállás kapcsán pedig szerdán este szertefoszlatta a kérdőjeleket a M1RA, s bejelentette a Facebook-oldalán, hogy a Chang International Circuit-en három Honda Civic-kel fognak rajthoz állni: Tassi Attila csapattársai a tulajdonos és WTCC-pilóta Michelisz Norbert, valamint az ideáig a WestCoast Racing színeiben versenyző Giacomo Altoé lesznek.

Íme, a hír kapcsán a csapat közleménye:

M1RA

Örömmel jelentjük be, hogy HÁROM autóval indulunk a TCR International Series hétvégi versenyén Buriramban. Giacomo Altoe csatlakozik a csapathoz a sérülés miatt távolmaradó Roberto Colciago helyére,...

Michelisz Norbi beugrásával mindenképpen jól fog járni a csapat, ugyanis rendelkezik autóismerettel és kellő tehetséggel - igaz, ezt már bebizonyította a hungaroringi fordulón, ahol megszerezte a csapata első pole-ját, az első futamot pedig a második helyen fejezte be. Giacomo Altoé igazolása is biztató lehet, ugyanis a 16 esztendős versenyző az elmúlt hetekben javuló tendenciát mutatott: a Hungaroringről egy 4., Oschersleben-ből pedig egy 5. hellyel távozott.

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8712791290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása