F2 - A HAAS FEJLESZTŐPILÓTÁJA SZINTET LÉPHET A HUNGARORINGEN?

img_3676.JPG

GPUpdate.net értesülései szerint Santino Ferrucci a Magyar Nagydíj hétvégéjén megvetheti a lábát a Forma-2-es bajnokságban.

Santino Ferrucci, a Haas F1 Team fejlesztőversenyzője már a második évét tapossa a GP3-as szériában a DAMS csapatánál. Az ifjú amerikai tavaly a 12. helyen zárta a bajnokságot, most jelenleg a 14. pozícióban áll a pontversenyben - eddig csak a barcelonai szezonnyitón szerzett pontokat.

Azonban most úgy tűnik, hogy rámosolyoghat a szerencse, ugyanis a fent megnevezett forrás arról számolt be, hogy a Hungaroringen a Trident istálló #17-es számú autójában megejtheti a bemutatkozását a Forma-2-ben. Ezzel az autóval korábban Sergio Canamasas, Raffaele Marciello és Callum Ilott is versenyzett.

Viszont a szabályok nem teszik azt lehetővé, hogy egy versenyhétvégén egy pilóta a Forma-2-ben és a GP3-ban is induljon, így a DAMS-nak jó eséllyel keresnie kell egy helyettes versenyzőt a hétvégére, Ferrucci helyére.

A 19 éves amerikai a versenyhétvége után nem fogja rögtön elhagyni a Hungaroringet, ugyanis a Magyar Nagydíjat követő, kollektív Forma-1-es teszt mindkét napján pályára fog gördülni a Haas idei versenygépével, a VF-17-essel.

FRISSÍTÉS: Azóta megerősítésre került, hogy Ferrucci az idei év hátralévő részében végig a Trident Forma-2-es csapatát fogja erősíteni.

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9812691043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása