F1 - MAGYAR NAGYDÍJ, 2017: ÍME A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓK MENETRENDJE!

spanish_f1_grand_prix_previews_9wnjrbrvkeex.jpg

Szerda délután a Nemzetközi Automobil Szövetség közzétette a sajtótájékoztatók résztvevőit.

Mondhatni, már-már szokás szerint két részre bontva fogják lebonyolítani a csütörtöki és a pénteki sajtókonferenciát is - előbbi napon a versenyzők, utóbbi napon pedig a csapatok vezetői, igazgatói és mérnökei válaszolnak a média kérdéseire.

Megtudhattuk a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) mai, Magyar Nagydíj előtti kommünikéjéből, hogy a csütörtökön délután 15 órakor kezdődő sajtótájékoztató első részében Fernando Alonso (McLaren), Marcus Ericsson (Sauber), Nico Hulkenberg (Renault), valamint a világbajnoki pontversenyt vezető Sebastian Vettel (Ferrari) fognak válaszolni a felmerülő kérdésekre, a másodikban pedig Kevin Magnussen (Haas), Sergio Perez (Force India), Stoffel Vandoorne (McLaren) és Max Verstappen (Red Bull).

Pénteken 16 órától az első csoportot Mattia Binotto (Ferrari), Mario Isola (Pirelli) és Frederic Vasseur (Sauber) fogja alkotni, a másodikat meg Nick Chester (Renault), Paddy Lowe (Williams), illetve Paul Monaghan (Red Bull).

Ezen kívül még az időmérő és a futam után, rögtön lesz egy-egy sajtótájékoztató, amelyen a tradícióknak megfelelően a TOP-3-ban zárt versenyzők fognak részt venni.

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8012692773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása