F1 - FORMA-2-ES VERSENYZŐKET INDÍT A SAUBER A HUNGARORINGI TESZTEN

pascal_wehrlein_f1_grand_prix_great_britain_y9wyfnjsbg8x_1.jpg

A Renault után a Sauber is ismertette a hungaroringi tesztfelállását. 

A Sauber is bejelentette, kik fogják majd vezetni a C36-os gépet az idei második szezonközi gyakorláson. A hinwili istálló rendelkezésére az alatt a két nap alatt két Forma-2-es pilóta fog állni: a Racing Engineering svédje, Gustav Malja, valamint az ART Grand Prix színeiben versenyző Nobuharu Matsushita.

Előbbi az első szezonját futja az F2-ben, s a monacói sprintversenyen már a dobogó legalsó fokára is felállhatott, míg utobbinak már három sprintfutamos győzelme is van három szezon után. Mindkettejük számára ez lesz az első tapasztalat Forma-1-es autóban.

Matsushita szerepeltetése azonban két dolgot is jelenthet. Azt, hogy a Sauber még nem zárkózott el teljesen a hondás megállapodástól, de az is állhat a háttérben, hogy a svájci együttes újdonsült csapatfőnöke, Frédéric Vasseur egyben Matsushita főnöke is a Forma-2-ben. 

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6112686387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása