F1 - ÖT NAPRA ELKALLÓDOTT ROSBERG VILÁGBAJNOKI SERLEGE

2016_abu_dhabi_gp_race_163.jpg

2016 világbajnoka, Nico Rosberg elárulta, hogy a Goodwood-i Sebességfesztivál előtt a világbajnoki trófeája hosszú napokra elkallódott a postán, a magas szintű biztonsági intézkedések dacára.

Tegnap, Londonban megrendezésre került a Forma-1 történetének legelső kollektív show-ja, amelyen a Forma-1 tavalyi bajnoka, Nico Rosberg is jelen volt, és elképesztő dolgot árult el: a két héttel ezelőtti Goodwood-i Sebességfesztivál előtt, öt napra eltűnt a postán az aranyból és ezüstből készült, illetve az összes korábbi világbajnok szignójával ellátott bajnoki trófea!

"Természetesen nagyon különleges számomra, de nagyon megijedtem, ugyanis magas szintű biztonsági intézkedések mellett elküldtük Goodwood-ba postán, és eltűnt! Öt napig azt sem tudtuk, hol van. Ez nagyon sok idő volt nekem! Szóval volt néhány álmatlan éjszakám, de most már megvan." - idézte a motorsport.com Rosberg szavait.

Emellett a Williams és a Mercedes korábbi versenyzője azt is elárulta, hogy élvezi a "nyugdíjas" életet, és nem kíván visszatérni a száguldó cirkuszba, ellenben elkezdett dolgozni a bakancslistáján: "Jelenleg a bakancslistámon dolgozom. Pénteken Wimbledonban leszek, majd vasárnap kilátogatok a Brit Nagydíjra, amelyet követően a kaliforniai Szilícium-völgyben teszek egy inspiráló túrát."

Fotó: Makformula1

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9712660671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása