F1 - A MCLARENTŐL IGAZOLT CSAPATMENEDZSERT A WILLIAMS

lance_stroll_azerbaijan_f1_grand_prix_qualifying_w5yby1p3nw7x.jpg

A Brit Nagydíj utáni hétfőn Dave Redding munkába áll a grove-i istállónál. 

A mostani azon bejelentések közé sorolható, amelyek nem meglepőek, hiszen azt már februárban sejthettük, hogy Dave Redding azzal a céllal hagyta el a McLaren csapatát -, amely 2001 óta volt a munkaadója -, hogy a Williamshez igazolhasson.

Eredetileg még az volt a terv, hogy az idei évben azt egy amolyan átmeneti időszakként kezelve jelenlegi sportigazgatójukkal, Steve Nielsennel dolgoznak majd együtt. Mégis, mint a közleményből kiderült, Redding már július 17-én, tehát a Brit Nagydíjon utáni hétfőn megkezdi a munkát Grove-ban, ahonnan Nielsen két héttel később, július 31-én fog távozni.

"Immár 30 esztendeje dolgozom a motorsportok világában, és tudom, hogy a Williams egy nagyszerű istálló. Nagyon izgatott vagyok, már csak amiatt is, hogy megadatik az a privilégium, hogy ehhez a csapathoz csatlakozhatok. Már ismerek jó néhány csapattagot, akiket tisztelek és nagyra tartok, és már alig várom, hogy megkezdjem a munkát Grove-ban, továbbá azt, hogy szerves része legyek a csapat izgalmas jövőjének." - nyilatkozta Redding, aki a McLaren előtt a Jaguarnál, a Stewartnál és a Benettonnál is dolgozott.

A Williams újdonsült technikai igazgatója, Paddy Lowe a következő gondolatokat osztotta meg a személyváltással kapcsolatban: "Először is, szeretném megköszönni Steve-nek a kemény munkáját és az odaadását, amelyet a 2014-es csatlakozása óta tanúsított. Briliáns munkát végzett azzal, hogy újraszervezte a csapatot, továbbá neki köszönhetjük, hogy az elmúlt 18 hónapban ilyen gyorsak voltak a kerékcseréink. Nagyszerű volt vele dolgozni amióta márciusban elkezdtem itt a munkát. A legjobbakat kívánom neki a jövőben! Egyúttal örömmel üdvözlöm Dave-t a csapatnál. Biztos vagyok benne, hogy jól bele fog illeszkedni a csapatba, és képes lesz arra, hogy megtegye a kellő lépéseket fejlődésünk, illetve a jövőbeli jó teljesítményünk érdekében."

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4712632647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása