F1 - AUER FORMA-1-ES AUTÓT VEZETHET MAJD?

img_5598.jpg

Érdekes hírről számolt be szerdán a német sajtó.

esteban_ocon_canadian_f1_grand_prix_practice_rrptphmuvl3x_1.jpgAz Auto Bild nevű lap úgy értesült, hogy az augusztus 1-2-án esedékes, szezonközi Forma-1-es teszten részt vehet a Német Túraautó Bajnokság (DTM) többszörös futamgyőztes osztrák versenyzője, a 22 éves Lucas Auer, mégpedig a Force India autójával, a VJM10-essel.

A feltételezések szerint ez a lehetőség többek között az osztrák víztechnológiai vállalkozásnak, a BWT-nek köszönhetően jöhetett létre, hiszen a Force India mellett Auer Mercedesét is támogatja. Nem mellesleg, Auer a korábbi Forma-1-es versenyzőnek, Gerhard Bergernek az unokaöccse.

Ami a DTM-et illeti, Auer eredményesen kezdte az idei szezont, ugyanis két futamot is nyert, a bajnokságban pedig csak egy ponttal van elmaradva a listavezető audis René Rasttól.

A hírt a Sahara Force India Formula One Team még nem erősítette meg.

Fotó: Landek Norbert, Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9512611941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása