TCR - MEGVAN HUFF HELYETTESE A MONZAI HÉTVÉGÉRE

c_ezsjzxgaad1cs.jpg

Ismert holland túraautós pattan be a 2012-es WTCC-világbajnok helyére a Leopard Racing-nél.

Mint ismeretes, az idei évben Rob Huff nem csak a WTCC-ben, hanem a TCR Nemzetközi Szériában is indul - utóbbiban a debütáló futamát a múlt hétvégén ejtette meg Spa-Francorchamps-ban. Azonban ezen a hétvégén Monzában nem tud ott lenni, miután a világbajnokságon való kötelezettségeinek kell eleget tennie a Münnich Motorsport Citroënjének volánja mögött, a Hungaroringen.

A Leopard Racing pedig egy régi ismerőst, a holland Jaap van Lagent kérte Rob Huff helyettesítésére, aki a WTCC 2008-as, 2009-es, valamint 2015-ös szezonjában állt rajthoz összesen 49 futamon a Lada színeiben. TCR-autót még sohasem vezetett, de túraautót is utoljára két évvel ezelőtt.

"Már nagyon várom az első TCR-futamomat, amely Monzában lesz, különösen amiatt, mert egy topistálló versenyzője leszek egy versenyképes autóban. Számomra ez egy remek lehetőség ahhoz, hogy visszacsöppenjek a túraautózás körforgásába, néhány évvel a ladás kalandom után. Remélem, hogy képes leszek arra, hogy jó munkát végezzek, illetve, hogy értékes pontokat szerezzek a csapatnak!" - nyilatkozta a 40 éves holland.

A monzai versenyhétvége pénteken veszi kezdetét az első szabadedzéssel 11:20-tól, amelyet a második fog követni 13:55-től.

Fotó: TouringCarTimes

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr312499729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása