F1 - KIDERÜLT: EKKOR FOG ELŐSZÖR INDY-AUTÓT VEZETNI ALONSO

fernando_alonso_f1_grand_prix_bahrain_previews_gbmjq3jkypdx.jpg

Fernando Alonso, a spanyolok kétszeres Forma-1-világbajnoka az IndyCar Indianapolis 500-as versenyére a pályán való felkészülést az Orosz és a Spanyol Nagydíj között fogja megkezdeni.

Mint az ismeretes, a McLaren-Honda színeiben versenyző Fernando Alonso május végén ki fogja hagyni a Monacói Nagydíjat, helyette az Andretti Autosporttal az IndyCar-versenynaptár legtradicionálisabb eseményén, az Indianapolis 500-on fog részt venni.

Az erre való felkészülést a pályán május 3-án, szerdán egy újonc gyakorlás keretein belül fogja megkezdeni, amely az ismert oválpályán kerül megrendezésre, reggel 9 óra és délután 17 óra között. Így a spanyol pilótának a május 15-i, hivatalos szabadedzésen már nem kell teljesen tapasztalatlanul pályára gördülnie.

Alonso célja pedig az lenne, hogy alkalmasint megnyerje a tengerentúli viadalt, egy lépessel közelebb kerülve a "Triple Crown"-hoz, azaz a "Hármas Koronához", amelynek eléréséhez ideáig "csak" a Monacói Nagydíj-győzelmet szerezte meg, 2006-ban és 2007-ben.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1712444833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása