F1 - NASR (?) DURVÁN BESZÓLT PALMERNEK?!

f1_grand_prix_of_italy_lw0aag-h91yx.jpg

Nyomdafestéket nem tűrő kritikát fogalmazott meg a Twitteren a Sauber Forma-1-es csapatának korábbi brazil versenyzője egykori riválisával, Jolyon Palmerrel szemben. De meglehet, hogy nem Nasr írta a kifogásolható tweetet.

Felipe Nasr 2015-ben mutatkozott be a Forma-1-ben, ám két sauberes szezont követően kikerült a sportág körforgásából. Mindeközben a 2014. évi GP2-es riválisa, a brit Jolyon Palmer a tavalyi debütálását követően továbbra is ott van a mezőnyben, a Renault istálló színeiben - annak dacára, hogy a brit részéről nem annyira jönnek az eredmények.

Emiatt persze bosszús lehet a brazil pilóta, azonban lehet, hogy a vasárnapi Bahreini Nagydíjat követően túllőtt a célon, egy twitteres megnyilvánulásával.

Mint az ismeretes, Nico Hülkenberg 9. helye révén a Renault megszerezte az idei első pontjait, erről pedig a francia istálló örömteli módon számolt be a közösségi platformon. Ám jött Felipe Nasr, és egy válasz tweet-ben a következőket üzente a csapatnak: "Gyerünk, srácok! Mi a fészkes fenét csinál nálatok Jolyon Palmer? Azonnal vegyétek fel Felipe Nasr-t!"

A tweet szinte azonnal törlésre került, de mint tudjuk, ami egyszer megjelenik a világhálón, annak az esetek többségében nyoma is marad. Ez most sincs másképpen, hiszen a párbeszédről készült képernyőfotók futótűzként terjedtek el a közösségi oldalakon:

c9n_jnaxyaaf_m5.jpg

Azonban egyáltalán nem lehetünk biztosak benne, hogy tényleg Nasr írta ezeket a mondatokat, ugyanis néhány órával az eset után a 24 éves versenyző arról számolt be, hogy egy nem engedélyezett belépés történt a Twitter-oldalára, és az ebből eredő kellemetlenségekért elnézést kért, és jelezte azt is, hogy jelszavait megváltoztatta.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2012434323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása