F1 - FÉL ÉVRE BEVONTÁK SUSIE WOLFF JOGOSÍTVÁNYÁT

susie_wolff_f1_grand_prix_germany_practice_5f_0sbvddn7x.jpg

Borzasztóan kínos szituációba keveredett a Mercedes csapatfőnökének, Toto Wolff-nak a felesége, a korábbi williamses tesztversenyző Susie Wolff: gyorshajtás miatt hat hónapra bevonták a vezetői engedélyét.

Mint ismeretes, korábban sokáig Susie Wolff volt a legközelebb ahhoz, hogy a Williams tesztpilótájaként részt vehessen egy Forma-1-es versenyhétvégén. A Mercedes csapatfőnökének, Toto Wolff-nak a felesége 2012 és 2015 között töltötte be ezt a pozíciót, ám miután látta, hogy semmi esélye nincs a bemutatkozásra, szögre akasztotta a bukósisakját, és jelenleg első gyermekét várja, aki a jelek szerint néhány héten belül megszülethet.

Azonban Mercedes-nagykövetként és számos jótékonysági kezdeményezés résztvevőjeként igencsak kínos helyzetbe került, amikor is 2015 júniusában az East Hanney névre hallgató oxfordshire-i faluban gyorshajtáson kapták: 30 helyett 35 mérföld/órával közlekedett. Ez így első hallásra nem tűnik akkora tragédiának, csak a skót hölgy jogosítványában már kilenc büntetőpont szerepelt, korábbi gyorshajtási vétségek miatt. Emiatt pedig tavaly novemberben be is vonták a vezetői engedélyét hat hónapra.

Susie Wolff természetesen fellebbezett az ítélet ellen, amelynek kapcsán egy pénteki tárgyalás folyamán született meg a döntés. A bíróság pedig nem volt elnéző, és elutasította a kérelmet, sőt, összesen 850 fontnyi pénzbírságot is kiszabott a korábbi Forma-1-es tesztpilótára.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3312349379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása