F1 - HIVATALOS: LOWE MEGKEZDTE A MUNKÁT A WILLIAMSNÉL!

barcelona_ii_test_day_3_132.jpg

A Williams Martini Racing csütörtökön délelőtt megerősítette, hogy Paddy Lowe a mai nappal megkezdte a munkát a csapatnál, ahol nem csak technikai igazgató lett, hanem részvényes és igazgatótanácsi tag is.

A McLaren korábbi technikai igazgatója, Paddy Lowe még 2013 nyarán érkezett meg a Mercedes csapatához ugyanebben a pozícióban, azonban 2017 januárjában elhagyta a három konstruktőri címet is bezsebelő csapatot. Ezen bejelentéssel párhuzamosan a sajtó arról is beszámolt, hogy valószínűleg korábbi munkaadójához, a Williamshez fog visszatérni, mégpedig Pat Symonds utódjaként, aki meg a Sky Sports Forma-1-es műsorában lesz szakértő.

Erről a hivatalos bejelentés azonban csak két hónappal később, csütörtök délelőtt érkezett meg a Williams Paddy Lowe érkezését. Az 54 éves szakember nem csak technikai igazgatói posztot tölt be a csapatnál, hanem az igazgatótanácsnak is a tagja lett (Claire Williams és Mike O'Driscoll mellett), valamint a nagy múlttal bíró istálló legújabb részvényese. A Mercedesnél pedig még korábban bejelentették az ex-ferraris technikai igazgatót, James Allison Lowe helyére.

Lowe, aki az 1980-as és a 1990-es években kulcsszerepet töltött be a grove-i istállónál, így kommentálta a hírt: "Mindig is mélyen tiszteltem a Williams-t, amely az első csapatom volt a Forma-1-ben. Óriási megtiszteltetés, hogy vezető pozícióban térhetek ide vissza, sőt, még részvényes is lehetek a csapatnál. Extrém motivált vagyok amiatt, hogy részt vehetek a további sikerek elérésében."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4812342031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása