F1 - BOMBAHÍR: RÓZSASZÍN LETT A FORCE INDIA!

17264809_10154954517977936_5847283849579347180_n.jpg

Megerősítést nyertek a szerdai nap folyamán az elmúlt hetek folyamán szárnyra kapott spekulációk: valóban rózsaszín köntöst kapott a Force India 2017-es autója!

Szerdán hivatalosra is bejelentésre került, hogy a Force India Forma-1-es csapata legújabb támogatója a Best Water Technology (BWT) lett, amely egy híresebb osztrák víztechnológiai vállalat. Viszont ez a megállapodás nagyban befolyásolta az autó küllemét, ugyanis az a pink, a magenta és az ezüst színek kombinációját öltötte magára. Azonban nem csak az autó színvilága, hanem a tűzálló versenyruházatoké is változni fog. Sőt, ez a biznisz még a versenyzők, Sergio Pérez és Esteban Ocon bukósisakjainak kinézetére is hatással lesz.

"A BWT Forma-1-be való érkezése óriási hírnek számít, hiszen ez az egyik legjelentősebb partneri megállapodásunk a 10 éve tartó történelmünk folyamán. Ez a jele annak, hogy milyen messzire jutottunk el csapatként az erős eredményeink révén, és emellett eléggé jól teljesítettünk a kereskedelmi részlegen is a tél folyamán. Ezzel az autónk új, vibráló színt kapott, némi matt beütéssel. Ez pedig jele a legújabb partneri kapcsolatunk erejének, illetve a BWT részéről egy valódi jelzés, miszerint megérkezett a Forma-1 világába." - kommentálta a hírt Vijay Mallya, a Force India főnöke. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9112338199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása