F1: Hivatalos, Ross Brawn visszatér!

ross-brawn-mercedes.jpg

A Liberty Media megerősítette, hogy a 2000-es évek egyik legnevesebb szakembere, Ross Brawn lesz a sportág új sportigazgatója.

Mint ismeretes, a hétfői nap folyamán Chase Carey a Forma-1 elnök-vezérigazgatójává vált, miközben a sportágat az elmúlt 40 évben irányító Bernie Ecclestone-t lemondatták. A Liberty Media pedig az átvétel pénzügyi kritériumait is teljesítette.

Nem sokkal ezelőtt pedig megerősítették azt, amit az elmúlt egy-két nap már sejtettünk, miszerint Ross Brawn lesz a száguldó cirkusz új sportigazgatója, míg az ex-ESPN-vezető Sean Bratches a kereskedelmi ügyvezetői igazgatói pozíciót fogja betölteni.

"Fantasztikus érzés, hogy visszatérhetek a Forma-1 világába. Élveztem a Liberty Media-val történő, az elmúlt néhány hónap folyamán lebonyolított konzultációkat. Már nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak Chase-szel, Seannal és a Forma-1-es brigád maradékával, azon céllal, hogy segítsem a Forma-1 evolúcióját. Van egy majdnem példátlan lehetőségünk arra, hogy egy jobb Forma-1 érdekében kooperálódjunk a csapatokkal és a promóterekkel, amely az ő érdekük, de ami a legfontosabb, a szurkolóké is." - nyilatkozta a három év után visszatérő Ross Brawn.

c248ztfxaaab0i8.jpg

A Forma-1 új irányítói - a triumvirátus tagjai balról-jobbra: Sean Bratches, Chase Carey, Ross Brawn.

Chase Carey, a Forma-1 új főnöke pedig nagy örömmel fogadta a klasszis szakember visszatérését, valamint Bratches érkezését: "Nagyon örülök amiatt, hogy Ross visszatér. Az elmúlt 40 évben minden csapatot, amelynél megfordult, képes volt varázsütéssel működésre bírni. Ezen képessége mellett páratlan technikai tudással is rendelkezik, valamint tapasztalattal és kapcsolatokkal, és már most hasznunk van a tanácsaiból és a szakértelméből.

Az pedig izgalommal tölt el, hogy Sean csatlakozik a Forma-1-hez. Sean vezető ereje volt az ESPN felépítésének, amely mostanra a világ vezető franchise-a lett. A tapasztalata és szakértelme az értékesítésben, a marketingben és a közösségi médiában pedig felbecsülhetetlen a Forma-1 számára.

Már nagyon várom a közös munkát Ross-szal, Seannal és a többi vezetővel. Közös erővel pedig azon leszünk, hogy a Forma-1-et a lehető legjobbá tegyük a csapatok, a promóter és a rajongók számára." 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1612149487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása