F1 - FRISS: A WILLIAMS HIVATALOSAN IS MEGERŐSÍTETTE SYMONDS TÁVOZÁSÁT!

williams_-chief-technical-director-pat-symonds_1.jpg

Alig pár órával az erről megjelent sajtóhír után a Williams Martini Racing csapata megerősítette, hogy Pat Symonds az év végeztével távozik a csapattól.

Talán még kihűlni sem volt ideje a billentyűzetnek azt követően, hogy beszámoltunk arról, miszerint az Autosport értesülései szerint Pat Symonds elhagyja a Williams csapatát, a grove-iak részéről máris megjelent a hivatalos közlemény ennek kapcsán, amely a következőképpen szól:

"A Williams a mai nappal bejelenti, hogy Pat Symonds távozik technikai igazgatói posztjáról a Williams Martini Racing csapatánál 2016 végeztével. Pat 2013 végén csatlakozott a Williamshez, amikor is egy három évre szóló szerződést írt alá. Ez idő alatt igen komolyan elősegítette a csapat pályán nyújtott teljesítményének a javulását, a három év alatt összesen 14 dobogós helyezést elérve. Pat 2016. december 31-én fog távozni a csapattól." 

A közleményben megszólalt Claire Williams, a grove-i istálló helyettes főnöke: "Pat egy óriási eszköz volt a csapat számára az elmúlt három esztendőben. Pat megbízatása jelentette az átfogó szervezések kezdetét, és óriási szerepet töltött be abban, hogy az újraformálódó Williams ilyen erős teljesítményre volt képes. Szeretnénk megköszönni a kemény munkáját, valamint azt, hogy az elmúlt három évben elkötelezett volt irántunk. Most pedig már a jövőbe tekintünk előre, és a későbbiekben bejelentést fogunk tenni a csapat technikai gárdájának vezetősége kapcsán."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6112063529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása