ROC - ÚJABB INDYCAR-PILÓTA LESZ OTT MIAMIBAN

chaves.jpg

Csütörtökön a Bajnokok Tornájának a szervezői megerősítették, hogy Gabby Chaves személyében egy újabb IndyCar-versenyző felkerült a rajtlistára.

Tegnap a Race of Champions szervezői bejelentették, hogy a nagyjából egy hónap múlva esedékes eseményen, Miamiban Gabby Chaves is pályára gördül. A 23 éves kolumbiait az autósportok szerelmesei az IndyCar világából ismerhetik: 2014-ben bajnok lett az IndyLights szériában, majd egy évvel később az IndyCar-ban a Bryan Herta Autosport színeiben legjobb újonc lett, idén pedig a Dale Coyne Racing színeiben állt rajthoz néhány futamon, amellett, hogy az IMSA WeatherTech SportsCar Championship névre hallgató bajnokságban rajthoz állt Watkins Glenben a Panoz DeltaWing Racing színeiben.

Chaves a Nemzetek Kupájában Juan Pablo Montoya társa lesz, Kolumbia országát képviselve.

A Bajnokok Tornája 2017. január 21-22. között lesz esedékes. Eddig Chavesen kívül a következő pilóták részvétel került megerősítésre: Sebastian Vettel, Felipe Massa, Jenson Button, Tom Kristensen, Montoya, Ryan Hunter-Reay, Tony Kanaan, Alexander Rossi, Travis Pastrana, Petter Solberg, Scott Speed, Kurt Busch.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3212053025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása