F1 - HOPPÁ! A WILLIAMS KÉSZ ELENGEDNI BOTTAST!

valtteri_bottas_f1_grand_prix_japan_3utbvftydgdx.jpg

Váratlan fordulat a Bottas-ügyben: megszólalt a Williams!

Ki hitte volna, hogy a mai nap folyamán még várható fordulat azok után, hogy a Williams pár napja leszögezte, hogy nem kívánnak reagálni a Valtteri Bottasszal kapcsolatos pletykákra, valamint azt követően, hogy a Mercedes is kijelentette, 2017. január 3-a előtt nem várható bejelentés Rosberg utódlása kapcsán?

Márpedig van fordulat, mégpedig a Williams háza tájáról - Claire Williams, az istálló helyettes főnöke megerősítette a BBC-nek, hogy készen állnak Valtteri Bottas elengedésére, egyetlen feltétellel: "Örömmel látom azt, hogy egy olyan csapat, mint a Mercedes esélyesként tekint Valtterire Rosberg helyettesítése kapcsán. Mindig is tudtuk, hogy Valtteri a sportág egyik kulcstehetsége, és büszkék vagyunk arra, hogy ezt a tényt a nagy csapatok is felismerték. Ugyanakkor a Williamsnek is megvannak a maga ambíciói, és mindig meg kell bizonyosodnunk afelől, hogy mindig a legjobb lehetőségeket kínáljuk csapatunk számára az előrelépéshez. Csak akkor változtatunk, ha a Williams erős helyzetben tud maradni ahhoz, hogy 2017-ben teljesítsen és fejlesszen. És csakis akkor engednénk el Valtterit, ha egy olyan tapasztalt és bizalmat érdemlő versenyzőt tudunk a helyére igazolni, mint például Felipe Massa."

Claire Williams pedig jó eséllyel nem a levegőbe beszél, hiszen ma pont a francia L'Equipe cikkezett arról, hogy a csapat már előrehaladott tárgyalásokat folytat Felipe Massával arra az esetre, ha Valtteri Bottas a Mercedeshez távozna, ugyanis Grove-ben egy tapasztalt versenyző kell az újonc Lance Stroll mellé. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr10012050671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása