EXTRA: MI LEHET AZ IDEÁLIS KARÁCSONYI AJÁNDÉK EGY AUTÓSPORT-FANATIKUS SZÁMÁRA?

the-rb7-formula-1-car-charges-the-snowy-mountain-photo-gallery_8.jpg

Szinte már nyakunkon a karácsony, de nem tudod, hogy mivel lepd meg az autósportot szerető barátodat vagy hozzátartozódat? Próbálunk segíteni néhány ötlettel!

Most hétvégén már aranyvasárnap, a jövő hétvégén pedig sor kerül a karácsonyi ünnepekre. Ezen cikket pedig azért írjuk meg, hogy meg tudjuk könnyíteni azon Olvasóink dolgát, akik még nem tudják, mivel lepjék az autósportok világát szerető ismerősüket, barátjukat, hozzátartozójukat. Összegyűjtöttük azon ajándékokat, amely garantált örömet jelenthet az ajándékozott számára.

1.) Könyv

Akiről tudjuk, hogy szereti az autósportokat és az olvasást sem veti meg, azon személy számára a legkézenfekvőbb ajándék a könyv. Tudomásunk szerint az idei évben csak a Formula.hu kedveskedett könyvvel a 2016-os szezon autósportos eseményeiről. Így, aki Forma-1-orientált, annak a Száguldás és Cirkusz 2016-2017 ajánlott, aki pedig több technikai sportágnak is kedvelője, annak érdemes az Autósport Évkönyv 2016 néven futó kiadványt megvásárolni.

evkonyvek.jpg

Fotó: formula.hu

A könyvek a könyvesboltokban és néhány hipermarketben is fellelhetőek. Mindkét könyv egyenként 5990 Forintba kerül, de amennyiben a könyvet a Formula.hu webshopján keresztül rendelik meg, akkor csak 4990 Forintba. Sőt, egy különleges akció keretein belül a két könyv együtt is megrendelhető, mindössze 7990 Forintért.

2.) F1 2016 - A Codemasters-játék

Bátran merjük javasolni a világhálón olvasott vélemények alapján a Codemasters csapata által készített F1 2016 játékot, amely a következő platformokhoz érhető el:  PlayStation 4, Xbox One, Android, iOS, Windows, tvOS. A számítógépes verzió ára 13-15 ezer Forint körül mozog, az Xbox One-os változaté 16-18 ezer Forint között, míg androidos mobiltelefonra 2899 Forintért megszerezhető.

Viszont, mielőtt még az Olvasóink csapot-papot otthagyva megcéloznák az első játékboltot, szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy érdemes tájékozódni arról valahogyan, hogy a potenciális ajándékozott informatikai eszközei megfelelnek a játék rendszer- és gépkövetelményeinek.

3.) Szezon összefoglaló 300 percben

51s8gfs73pl.jpgAjánlani tudjuk még az idei Forma-1-es szezont összefoglaló, hivatalos DVD-lemezeket, amelyek összesen 300 percben megmutatják, hogy mi történt a 21 futam során, többek között olyan jelentekkel, amiket korábban még nem láthattunk. A DVD-lemez online rendelhető meg a Forma-1 hivatalos weboldaláról 25 euróért, de egyéb oldalakon (ITT és ITT) pár fonttal olcsóbban is beszerezhető.

4.) Egyéb lehetőségek

A könyv, a játék és a DVD mellett javasolni tudjuk még a csapatpólók, a csapatsapkák és az egyéb csapatruházatok széles választékát, az egyéb kiegészítőket (például: toll, esernyő, kulcstartó, bögre), valamint a modellautókat. Ezek beszerzéséhez a GPShop üzlete ajánlott. De ha egy olyan valakiről beszélünk, aki mondjuk el akar szakadni a Forma-1-es szálaktól, és mondjuk Michelisz Norbit kedveli, annak érdemes a pilóta webshopjáról kiválasztani egy terméket.

Vastagabb pénztárcával rendelkezőknek javallott a jegyvásárlás a 32. Magyar Nagydíjra például, vagy egy élményvezetés vásárlása (ITT).

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9412040299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása