F1 - A RED BULL VERSENYZŐI SEM ÉRDEKELTEK ROSBERG PÓTLÁSÁBAN

promo293401548.jpg

A ferraris Vettel után a Red Bull versenyzői esetében is tisztázódott, hogy sem Riccardo, sem Verstappen nem lesz jövőre a Mercedes pilótája.

Nico Rosberg múlt heti, sokkoló bejelentését követően a nemzetközi sajtó már a jelenlegi mezőny nagyját összeboronálta a német visszavonulása által felszabadult Mercedes-üléssel. Spanyol értesülések úgy tudják, hogy a Mercedesnél a kétszeres világbajnok, Fernando Alonso a favorit, megelőzve Pascal Wehrleint, Sergio Pérezt és Valtteri Bottast.

A hétvégén Vettelről, a minap pedig a Red Bull pilótáiról derült ki az, hogy nem áll szándékukban a háromszoros konstruktőri bajnok csapathoz távozni.

"Jövőre újra a Red Bull-nál fogok versenyezni." - jelentette ki Max Verstappen a holland De Telegraaf lapnak, majd hozzátette: "Van egy érvényes szerződésem, és magabiztos vagyok annak kapcsán, hogy jövőre egy olyan autót fogok kapni, amellyel harcolhatok a Mercedes ellen."

Ennek kapcsán a következő gondolatot fogalmazta meg a 19 éves Verstappen édesapja, Jos: "Rendben vagyunk ott, ahol vagyunk.". A menedzser Raymond Vermeulen is kommentálta a hírt: "Tartjuk magunkat a kontraktusbéli kötelezettségeinkhez."

Az idősebbik Verstappen amúgy megérti Rosberg döntését: "Mindig is egy célért ért, amelyet elért. Ugyanakkor Max célja is az, hogy világbajnok legyen, de lehetőleg több alkalommal is."

Christian Horner pedig a Sunday Mirror lap hasábjain határozottan leszögezte, hogy Ricciardo és Verstappen is hosszútávú szerződéssel rendelkezik a csapatnál. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2812027147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása