F1 - WEHRLEIN ÚGY ÉRZI, KÉSZEN ÁLL ARRA, HOGY ROSBERG UTÓDJA LEGYEN

pascal_wehrlein_f1_grand_prix_japan_previews_x_3jorqf7hfx_1.jpg

Pascal Wehrlein kijelentette, érzése szerint megérett arra a feladatra, hogy Nico Rosberg pótolja a Mercedesnél.

Vasárnap este az Autosport Awards londoni díjátadóján a Manor németje, Pascal Wehrlein átvehette az év újoncának járó díját. A kinevezésért a német olyan versenyzőkön kerekedett felül, mint Esteban Ocon, Jolyon Palmer, Antonio Giovinazzi, Charles Leclerc, valamint Alexander Rossi.

S mint ismeretes, a pénteki nap folyamán Nico Rosberg sokkoló bejelentése révén felszabadult egy ülés a Mercedesnél. Erre a bizonyos ülésre jó eséllyel pályázók között ott van Wehrlein is, és mindennek tudatában úgy érzi, ő alkalmas lenne arra, hogy Lewis Hamilton csapattársa legyen jövőre.

"Egy szezon a Forma-1-ben nem valami sok, de úgy érzem, készen állok a feladatra, elég magabiztos vagyok. De a döntés most a főnökök kezében van. Toto túl kellett, hogy melegedjen a pénteki nap óta, ugyanis számos versenyző hívta őt, de én tiszteletben tartom a folyamatot, és a legjobb opcióért akarok menni." - nyilatkozta Wehrlein.

Majd az esemény egyik házigazdája, Steve Rider felbátorítására tett egy próbát arra, hogy "eladja magát" potenciális új főnökeinek: "Úgy gondolom, én teljesítettem a legtöbb napokat a 2017-es gumikon, és ez egy nagyon fontos tapasztalat!"

Az pedig majd kiderül, hogy ez az érv mennyire győzte meg Toto Wolffot és Niki Laudát.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1512023717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása