F1 - KIÉ LEHET A SAUBER MÁSIK ÜLÉSE 2017-BEN?

2016_brazillian_gp_race_087.jpg

A vártakkal ellentétben igencsak hosszú az a lista, amely Marcus Ericsson jövő évi potenciális csapattársait sorolja fel. A legjobb eséllyel pedig pont az rendelkezik a csapat második ülésének megszerzésére, akit eddig még csak szóba sem hoztak.

Ahogyan arról már beszámolhattunk a tegnapi nap folyamán, egy hely elkelt a Saubernél is a 2017. évi Forma-1-es rajtrácson, amely Marcus Ericssoné lett. Viszont azt még egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a csapattársa.

Ugyanis az esetek többségében hiteles információkkal rendelkező Autosport, hogy ezen poszt betöltésére nem az Interlagosban brillírozó, s végül a 9. helyen célba érő Felipe Nasr lesz kijelölve - ennek hátterében pedig azzal, hogy szponzora, a Banco do Brasil még nem döntött arról, hogy kívánja-e pénzelni a 2014. évi GP2-es szezon bronzérmesét.

Sokkal inkább esélyesnek tűnik Pascal Wehrlein csapathoz való érkezése, azok után, hogy a Force India jövőre csapattársának, Esteban Oconnak szavazott bizalmat. Viszont amennyiben igaz a hír, borulni fog az a papírforma, miszerint a DTM 2015-ös bajnoka még egy évet marad majd a Manornál. Értesülések szerint Interlagosban Monisha Kaltenborn, a Sauber csapatfőnöke és a Mercedes részéről Toto Wolff Interlagosban tárgyaltak Wehrlein lehetséges csapatváltásáról.

A hírek szerint Rio Haryanto neve is ott van az esélyesek listáján, akárcsak Esteban Gutiérrezé, aki 2013-ban és 2014-ben már versenyzett a svájci csapatnál. De utóbbinak a Manornál jobb esélyei vannak, főleg, ha Wehrlein távozik onnan.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4711989256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása