WTCC - AZ SLR PILÓTÁI FOGJÁK KÉPVISELNI A CITROËNT A KATARI MAC3-BAN

13043688_592220427618498_2884116159653663953_n.jpg

A Citroën megerősítette, hogy a három privát, a Sebastien Loeb Racing által felkészített autóját állítja csatasorba a pénteki csapatidőfutamon Katarban.

Az idei WTCC-szezon során a Citroën volt az egyetlen a manufaktúrák közül, amely a MAC3 csapatidőfutamon csak két gyári és egy privát autóval tudott megjelenni. Eközben a Honda és a Lada rendre három-három gyári pilótájával vett részt az eseményen. A Volvo pedig az alacsony autószám miatt, a Chevrolet pedig a manufaktúrák bajnokságába való be nem nevezés miatt sehogy sem jelentek meg a kerékpársportból átvett eseményen.

Viszont Katarban kivételt fog tenni a Citroën Racing, és az elmúlt évekért és a sok segítségért halából azt a nemes gesztust ajánlotta fel a Sebastien Loeb Racing-nek, hogy ezúttal Bennani, Chilton, valamint Gregoire Demoustier vegyenek részt a MAC3-on - utóbbi számára ez lesz az első ilyen jellegű bevetés, míg marokkói és angol csapattársának nem.

Igaz, a TouringCarTimes szerzője, Neil Hudson szerint a döntés hátterében az is állhat, hogy az időmérő és a nyitó futam között mindössze hat óra lesz, és akkor így a gyári pilótáknak, Lopeznek és Mullernek több ideje marad felkészülni utolsó futamaikra a WTCC-ben.

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6111973288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása