F1 - KIDERÜLT, MI A MCLAREN-APPLE ÜGY IGAZSÁGA

jenson_button_f1_grand_prix_brazil_ukii3schloyx.jpg

A McLaren csapata elárulta, hogy pár hónapja valóban tárgyaltak az Apple-lel.

Nagyjából két hónapja robbant ki a hír, miszerint a McLaren-t felvásárolhatja az amerikai telekommunikációs óriás, az Apple. A csapat akkor azonnali hatállyal cáfolt. 

Most viszont a McLaren autógyártással foglalkozó részlegének a vezetője, Mike Flewitt megerősítette a Reuters hírügynökségnek, hogy a wokingi cég korábban tényleg tárgyalt a nem kisméretű céggel: "Nem érkezett semmilyen árajánlat a részükről. Csupán meglátogattak minket, és beszélgettünk, de üzleti megállapodásra nem került sor."

Ezekben a hetekben nem ez volt az egyetlen hír, amely a McLaren üzleti ügyeit érintette: a hét elején a McLaren többségi részvényesei, a Mumtalakat és Mansour Ojjeh a maguk 75%-ával puccsot hajtották végre a csapat 25%-át birtokló Ron Dennisszel szemben, és levezényelték a csapat éléről a 69 éves brit szakembert. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8611973546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása